Skābētu kāpostu vinegrets!
Skābētu kāpostu vinegrets!
Nepieciešams:
3 vārītas bietes
3 vārīti kartupeļi
3 vārīti burkāni
2 nelieli sīpoli
200 g skābēti kāposti
50 ml olīveļļa
Šķipsna sāls, pipari
1 tējkarote citronu sulas
2 ēdamkarotes sakapāti pētersīļi
Pagatavošana:
Bietes, kartupeļus, burkānus un sīpolus nomizo un sagriež nelielos gabalos;
Mazā bļodiņā sajauc olīveļļu, sāli, piparus un citronu sulu;
Bļodā liek sagrieztos dārzeņus, skābētus kāpostus, pārlej mērci, samaisa;
Pasniedz pārberot ar pētersīļiem.
Nepieciešams:
3 vārītas bietes
3 vārīti kartupeļi
3 vārīti burkāni
2 nelieli sīpoli
200 g skābēti kāposti
50 ml olīveļļa
Šķipsna sāls, pipari
1 tējkarote citronu sulas
2 ēdamkarotes sakapāti pētersīļi
Pagatavošana:
Bietes, kartupeļus, burkānus un sīpolus nomizo un sagriež nelielos gabalos;
Mazā bļodiņā sajauc olīveļļu, sāli, piparus un citronu sulu;
Bļodā liek sagrieztos dārzeņus, skābētus kāpostus, pārlej mērci, samaisa;
Pasniedz pārberot ar pētersīļiem.