Fermentēti dārzeņi
Fermentēti un šķiedrvielām bagāti ēdieni - tā ir jaunības un veselīguma ēdienkarte!
Kimči
tradicionāls korejiešu ēdiens, kas ir fermentēti jeb skābēti ķīnas kāposti, ko pasniedz kā piedevu.
Satur daudz vitamīnu: A, B, C
un minerālvielu: dzelzi un kalciju
Daudz antioksidanti, kas novērš
šūnu bojājumus un palēnina
novecošanās procesu
Veicina vielmaiņu
Skābēti
kāposti
tradicionāls latviešu ēdiens, kas ir
fermentēti jeb skābēti galviņkāposti.
Satur pienskābi un probiotiķus
K, B, C vitamīnu, kālija, dzelzs,
šķiedrvielu un magnija avots
Holesterīna samazināšana
Fermentēti ēdieni nodrošina ķermenim un organismam nepieciešamo enerģijas lādiņu un stiprina imūnsistēmu!
Padari šo ēdienu par sabiedroto cīņā pret saaukstēšanos, gripu, hronisku nogurumu vai jebkuru citu vīrusu infekciju.