Neaizmirstams dzimšanas mirklis

Process, kurā ir redzams, kā no mazas sēklas kāposts pārtop par gala produkciju, ir saviļņojošs un interesants! Kā tas notiek?
1Rūpes no sēkliņas līdz Dimdiņkāpostiem
Sējas darbi sākas pavasarī martā, katra sēkliņa tiek iesēta savā ligzdiņā, speciālās paletēs un izvietotas siltumnīcās,
kopā tiek iesētas 5 000000 milj sēkliņas.

Produkcija

Produkcija
“Dimdiņi” ir uzņēmums, kas nemitīgi attīstās, gadu no gada radot jaunas receptes un dārzeņu salātu veidus. Uzņēmuma vīzija ir sekot veselīgam dzīvesveidam, tādēļ produkti ko radām atbilst šim mērķim.

Ražošana aizsākās ar skābētiem un štovētiem Dimdiņkāpostiem - pēc mīļajām un tradicionālajām ģimenes receptēm, kas ir ieguvušas pircēju atzinību un ir saglabātas no pirmsākumiem. Štovēto Dimdiņkāpostu recepte nāk mantojumā jau trešajai paaudzei. Dimdiņos mēs apvienojam cieņu pret tradīcijām un ar mūsdienīgu skatu radam jaunas, aktuālas un tīras garšas!

Mūsu garšas un kvalitātes filozofija sakņojas apziņā, cik svarīgi ir lietot uzturā labus un vērtīgus produktus, kas var būt pagatavoti tikai no augstas kvalitātes izejvielām. Jaunums ir ļoti veselīgie un garšu bagātie, fermentētie dārzeņi Kimchi!

Produkti ir gatavoti ar mīlestību un vislabākajiem nodomiem, centieniem tieši Jums!

Interesants fakts Nr. 5

Štovēto Dimdiņkāpostu recepte radusies mājās 1969. gadā un sākta tirgot spainīšos 1993. gada.

Mēneša gardākā recepte

Pusdienu bļoda ar kimchi salātiem!

Pusdienu bļoda ar kimchi salātiem!

Pusdienu bļoda ar kimchi salātiem!

Vai esi mēģinājis jaunos Dimdiņi fermentētos kimchi? Tie satur daudz C vitamīnu, kas veicina un uzlabo imūnsistēmas darbību. Iekļauj maltītē šos vērtīgos kimchi salātus un izmēģini gardo pusdienu bļodas recepti.

Nepieciešams (4 personām):

  • 300 g Dimdiņi fermentēti kimchi
  • 3 saldie kartupeļi
  • 200 g šampinjoni
  • 100 g stikla nūdeles
  • 150 g sarkanie redīsi
  • Eļļa cepšanai
  • šķipsna sāls, pipari

Sinepju mērcei:

  • 1 ēdamkarote franču sinepes
  • 100 g bezpiedevu jogurts
  • 20 ml citronu sula
  • Šķipsna sāls, pipari

Pagatavošana:

  1. Saldos kartupeļus nomizo un sagriež nelielās daiviņās, šampinjonus nomazgā un sagriež četrās daļās, redīsus pārgriež uz pusēm
  2. Saldo kartupeli liek verdošā ūdenī un vāra līdz mīksts, šampinjonus cep uzkarsētā pannā ar eļļu, pievieno nedaudz sāli un piparus, cep 8-10 minūtes, tad uz tās pašas pannas 4-6 minūtes apcep izvārītā saldā kartupeļa daiviņas.
  3. Sajauc visas mērces sastāvdaļas kopā, rīsu nūdeles aplej ar verdošu ūdeni un atstāj uz 6-8 minūtēm, tad nokāš un noskalo ar aukstu ūdeni.

Bļodā kārto kimchi salātus, saldo kartupeli, stikla nūdeles, šampinjonus, redīsu, pārlej ar mērci un pasniedz.

Apskatīt arī citas receptes!

Kimči

tradicionāls korejiešu ēdiens, kas ir fermentēti jeb skābēti ķīnas kāposti, ko pasniedz kā piedevu.

Satur daudz vitamīnu: A, B, C
un minerālvielu: dzelzi un kalciju
Daudz antioksidanti, kas novērš
šūnu bojājumus un palēnina
novecošanās procesu
Veicina vielmaiņu

Skābēti
kāposti

tradicionāls latviešu ēdiens, kas ir
fermentēti jeb skābēti galviņkāposti.

Satur pienskābi un probiotiķus
K, B, C vitamīnu, kālija, dzelzs,
šķiedrvielu un magnija avots
Holesterīna samazināšana
Fermentēti ēdieni nodrošina ķermenim un organismam nepieciešamo enerģijas lādiņu un stiprina imūnsistēmu!
Padari šo ēdienu par sabiedroto cīņā pret saaukstēšanos, gripu, hronisku nogurumu vai jebkuru citu vīrusu infekciju.

Mūsu kontaktinformācija

SIA "Dimdiņi",
Gulbenes novads, Lizuma pagasts, LV-4425

 
Tel: +371 64471317
E-pasts: info@dimdini.lv
BESbswy
BESbswy