Sarkano kāpostu salāti ar ceptām garnelēm!
Sarkano kāpostu salāti ar ceptām garnelēm!
Ievies krāsas savā šķīvi. Piknika salāti ar garnelēm un aprikozēm liks pasmaidīt pat drēgnos rudens vakaros.
Nepieciešams (4 personām):
- 300 g Dimdiņi sarkano kāpostu piknika salāti
- 300 g atsaldētas attīrītas garneles
- 4-6 aprikozes
- 2 ķiploka daiviņas
- 20 g sviests
- Šķipsna sāls
- Pāris timiāna zariņi
- 100 g Indijas rieksti
- Šķipsna brūnais cukurs
Pagatavošana:
- Uzkarsē pannu ar pusi sviesta un liek cepties sakapātas ķiploka daiviņas, timiāna zariņus un sāli, pievieno garneles un cep 8-10 minūtes;
- Uz citas pannas izkausē sviestu ar brūno cukuru, un 10-12 minūtes cep aprikozes, kas pārgrieztas uz pusēm;
- Uz šķīvja kārto salātus, garneles, aprikozes un pārber ar Indijas riekstiem.