Biešu krēmzupa ar karamelizētiem bumbieriem!
Biešu krēmzupa ar karamelizētiem bumbieriem!
Bietes ir ziemas dārzenis, tās satur olbaltumvielas, organiskās skābes un B grupas vitamīnus. Šī biešu zupas būs viegli pagatavojama, sildoša un ar maigi – asu kumina garšu.
Nepieciešams (4 personām):
4 - 6 vidēji lielas vārītas bietes
1/2 - 1 tējkarote malta kumina
sviests cepšanai
2 ķiploka daiviņas
300-400 ml saldais krējums
šķipsna čilli pulvera
sāls pēc garšas
1 – 2 ēdamkarotes ābola etiķa
2 nelieli bumbieri
1 ēdamkarote medus
1 ēdamkarote sviests
Pagatavošana:
Izkausē sviestu pannā, ķiploku daiviņas nomizo, sagriež nelielos gabalos un liek cepties, pievieno nelielos gabalos sagrieztas bietes, cep 5 -7 minūtes, tad pievieno kuminu, čilli pulveri, sāli un ābola etiķi, cep vēl 2-4 minūtes;
B...
Bietes ir ziemas dārzenis, tās satur olbaltumvielas, organiskās skābes un B grupas vitamīnus. Šī biešu zupas būs viegli pagatavojama, sildoša un ar maigi – asu kumina garšu.
Nepieciešams (4 personām):
4 - 6 vidēji lielas vārītas bietes
1/2 - 1 tējkarote malta kumina
sviests cepšanai
2 ķiploka daiviņas
300-400 ml saldais krējums
šķipsna čilli pulvera
sāls pēc garšas
1 – 2 ēdamkarotes ābola etiķa
2 nelieli bumbieri
1 ēdamkarote medus
1 ēdamkarote sviests
Pagatavošana:
Izkausē sviestu pannā, ķiploku daiviņas nomizo, sagriež nelielos gabalos un liek cepties, pievieno nelielos gabalos sagrieztas bietes, cep 5 -7 minūtes, tad pievieno kuminu, čilli pulveri, sāli un ābola etiķi, cep vēl 2-4 minūtes;
B...