Receptes

Mūsu gardie produkti ir kā labs pamats Jūsu pavārmākslas improvizācijām!

Biešu aukstā zupa ar paipalu olām!

Biešu aukstā zupa ar paipalu olām!

Biešu aukstā zupa ar paipalu olām!

Lai sākas vasara, un siltajam laikam ļoti piestāv aukstā zupa. Iesakām gatavot lielu bļodu ar zupu, jo tā no galda pazudīs nemanot!  

Nepieciešams (4-6 personām):

  • 700 g Dimdiņu aukstās zupas bietes
  • 4-6 īsie, lauku gurķi
  • Sauja sakapātu zaļumu (dilles, loki, spināti)
  • 3-4 vārīti kartupeļi (pēc vēlēšanās)
  • 12 paipalu olas
  • 5l kefīrs
  • 1 tējkarote sinepes
  • Šķipsna sāls

Pagatavošana:

  1. Aukstā ūdenī liek paipalu olas un vāra, kopš ūdens vārīšanās brīža 5-7 minūtes, noloba, sagriež uz pusēm;
  2. Lielā bļodā sajauc bietes, zaļumus, mazos gabalos sagrieztus kartupeļus gurķi, kas nomizots un sagriezts mazos gabalos;
  3. Kefīru sajauc ar sinepēm, sāli, pipariem un pārlej bļodas saturam, samaisa.
  4. Zupu lej mazākos trauciņos, pasniedz pāri liekot paipalu olas un zaļumus.
 
Tel: +371 64471317
E-pasts: info@dimdini.lv