Grilēta vistas fileja ar piknika salātiem un piparmētru mērci!
Grilēta vistas fileja ar piknika salātiem un piparmētru mērci!
Vasara un grila laiks rit pilnā sparā. Dodies dabā ar piknika grozu rokā un izbaudi brīvdienas!
Sastāvdaļas (4 personām):
- 500 g vistas fileja
- 600 – 700 ml silta ūdens
- 3 ēdamkarotes baltvīna etiķa
- 2 ēdamkarotes ķimeņu
- Šķipsna sāls
- 500 g piknika salāti
Mērcei:
- 160g bezpiedevu jogurta
- 2 piparmētru zariņi
- 1 neliels čili
- 1 ēdamkarote medus
- 2 ēdamkarotes laima sulas
- Koka iesmiņi
- Ogles, degšķidrums
Pagatavošana:
- Vistas fileju sagriež nelielos gabalos, bļodā sajauc ūdeni, etiķi, ķimenes, sāli un liek gaļas gabalus, atstāj ledusskapī uz nakti. Kurina grilu un cep gaļas gabalus, kas uzdurti uz iesmiņa līdz tie gatavi (30-40 minūtes);
- Visas mērces sastāvdaļas sablenderē blenderī; Pasniedz vistas gaļu ar salātiem un mērci.