Receptes

Mūsu gardie produkti ir kā labs pamats Jūsu pavārmākslas improvizācijām!

Svaigie salāti ar ceptu sieru un sīpoliem!

Svaigie salāti ar ceptu sieru un sīpoliem!

Svaigie salāti ar ceptu sieru un sīpoliem!

Vasara ir laiks, kad zaļumiem uz šķīvja ir jābūt daudz, un tie jāēd katru dienu, jo tie ir vietējie un pašu audzēti. Šie salāti būs izcili pēc brīvdienām un svētkiem, kad ēsts nedaudz par daudz!

Nepieciešams:

  • 100 g dažādas salātlapas
  • 80 g Dimdiņu marinētie sīpoli
  • 150 g ķirštomāti
  • 200 g siers cepšanai (var izmantot ķimeņu, cepamsieru)
  • 80 g saulē kaltēti tomāti
  • 80 ml olīveļļa
  • Šķipsna sāls, pipari
  • Sviests cepšanai

Pagatavošana:

  1. Uzkarsē pannu ar sviestu, sieru sagriež nelielos gabalos un liek cepties cep 5-7 minūtes no abām pusēm (sieru var cept arī uz grila);
  2. Salātus, ķirštomātus un saulē kaltētus tomātus sagriež nelielos gabalos, olīveļļu sajauc ar sāli un pipariem.
  3. Salātus kārto bļodā, liek abu veidu tomātus, sīpolus, sieru, pārlej ar mērci un pasniedz.

 
Tel: +371 64471317
E-pasts: info@dimdini.lv