Kimchi fermentēto dārzeņu zupa ar trīskāršo siera sendviču!
Kimchi fermentēto dārzeņu zupa ar trīskāršo siera sendviču!
Gatavošanas laiks 15 min.
Sendvičam nepieciešams (4 personām):
- Ciabata 8 šķēles
- Cesvaines siers 3 veidi pa 4 šķēlēm
- Olīveļļa 35 ml
Zupai nepieciešams (4 personām):
- Kimči salāti 1 burc.
- Ķiploks 1 daiviņa
- Sēnes 300 g (portabelo vai citas)
- Tofu siers 1 paciņa, 349g
- Dārzeņu buljons 1 L
- Sīpolloki 50 g
- Tomātu pasta i love eco 1 ēdamk.
- Olīveļļa 25 ml
Pagatavošana:
Ciabatas sķēlēm pa vidu liec trīs, dažādu garšu siera šķēles un cep uz vidēja karstuma sasildītas pannas, olīveļļā. Kraukšķīgās siermaizes jācep 2-3 minūtes no katras puses, līdz siers viegli pakusis.
Gatavo zupu. Olīveļļā apcep tofu gabaliņus, atliec citā traukā. Tai pašā katlā cep sasmalcinātu ķiploku, pievieno sagrieztas sēnes, nedaudz apcep. Pieliec tomātu pastu, kimči un pielej buljonu. Vāri 7 minūtes. Pieliec apcepto sieru un pārkaisi smalki sagrieztus sīpollokus.