Kimchi fermentēto dārzeņu zupa ar trīskāršo siera sendviču!
Kimchi fermentēto dārzeņu zupa ar trīskāršo siera sendviču!
Gatavošanas laiks 15 min
Personas 4
Sendvičam:
Ciabata 8 šķēles
Cesvaines siers 3 veidi pa 4 šķēlēm
Olīveļļa 35 ml
Zupai:
Kimči salāti 1 burc
Ķiploks 1 daiva
Sēnes 300 g (portabelo vai citas)
Tofu siers 1 pac 349g
Dārzeņu buljons 1 L
Sīpolloki 50 g
Tomātu pasta i love eco 1 ēdamk.
Olīveļļa 25 ml
Ciabatas sķēlēm pa vidu liec trīs, dažādu garšu siera šķēles un cep uz vidèja karstuma sasildītas pannas, olīveļļā. Kraukšķīgās siermaizes jācep 2-3 minūtes no katras puses, līdz siers viegli pakusis.
Gatavo zupu. Olīveļļā apcep tofu gabaliņus, atliec citā traukā. Tai pašā katlā cep sasmalcinātu ķiploku, pievieno sagrieztas sēnes, nedaudz apcep. Pieliec tomātu pastu, kimči un pielej buljonu. Vāri 7 minūtes. Pieliec apcepto sieru un pārkaisi smalki sagrieztus sīpollokus.