Grilētas cepam bietes pasniegtas ar zaļumu biezpienu, redīsa šķēlītēm un zaļajām lapiņām!
Grilētas cepam bietes pasniegtas ar zaļumu biezpienu, redīsa šķēlītēm un zaļajām lapiņām!
Ir atvaļinājumu laiks, kad maltīte ir jāgatavo ārā – uz grila. Izmēģini vienkāršus un bezgala veselīgus salātus ar grilētām bietēm.
Nepieciešams:
- 1 iepakojums Dimdiņi cepam bietes
- 100 g dažādas salātlapas
- 1 buntīte redīsi
- 200 g biezpiens
- Sauja dažādu zaļumu – pētersīļu, diļļu, loku…
- 1 ēdamkarote olīveļļa
- 1 ēdamkarote balzamico etiķis
- Šķipsna sāls
Pagatavošana:
- Iekurina grilu, bietes sajauc ar olīveļļu, balzamico etiķi un sāli;
- Zaļumus sīki sakapā un sajauc ar biezpienu, pievieno nedaudz sāli;
- Redīsus sagriež šķēlītēs, liek cepties bietes – cep 15-20 minūtes uz grila;
- Kārto salātus – salātlapas, bietes, biezpienu un redīsa šķēlītes.