Receptes

Mūsu gardie produkti ir kā labs pamats Jūsu pavārmākslas improvizācijām!

Sarkano kāpostu salāti!

Sarkanie kāposti ar ceptiem ķirbja gabaliņiem un rīsiem!

Sarkanie kāposti ar ceptiem ķirbja gabaliņiem un rīsiem!

Ja meklē recepti, kuru vienkārši pagatavot vakariņām – tad šī būs īstā. Turklāt, ja neapēd visu vienā vakarā, ņem nākamā dienā līdz pusdienām. Sarkanie kāposti ar ceptiem ķirbjiem un rīsiem izdodas krāsaini un saulaini, kas ne tikai priecēs ne tikai vēderu, bet arī acis.

Nepieciešams (4 personām):

  • 800 g ķirbis – sagriezts nelielos gabalos
  • 300 g sarkanie skābētie kāposti
  • 300 – 400 g rīsi
  • 200 ml kokosriekstu piens
  • Sauja dažādu dīgstu
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls – pēc garšas
  • Čilli pārslas – pēc asuma un garšas
  • ½ tējkarote karija pulvera – ja vēlas

Pagatavošana:

  1. Ķirbi liek verdošā ūdenī un vāra 5-7 minūtes, lai tas ir mīksts, bet ar nedaudz cietu vidiņu, verdošā ūdenī izvāra rīsu līdz tie mīksti;
  2. Uzkarsē pannu ar eļļu, apcep ķirbja gabaliņus, pievieno sarkanos skābētos kāpostus, kokosriekstu pienu, rīsus un garšvielas pasautē 10-14 minūtes;

Pasniedz pārberot ar dīgstiem.

 
Tel: +371 64471317
E-pasts: info@dimdini.lv