Dzērvenēs cepta vistas fileja ar šķovētiem kāpostiem!
Dzērvenēs cepta vistas fileja ar štovētiem kāpostiem!
Laiks klāt svētku galdu – skaistu, gardu un svinīgu! Štovēti kāposti ir Ziemassvētku klasika, un tie ļoti labi saderēs ar vistas fileju un dzērvenēm!
Nepieciešams (4 personām):
- 4 - 6 vidēji lielas vistas filejas
- 4 - 5 ēdamkarotes dzērvenes
- 1 rozmarīna zariņš
- 3 ķiploka daiviņas
- 20 ml olīveļļa
- Šķipsna sāls
- 400 g Dimdiņi štovētie kāposti
- 400 g Dimdiņi sarkanie štovētie kāposti
Pagatavošana:
- Uzsilda pannu ar olīveļļu, ķiploka daiviņas nomizo, pannā liek ķiploku daiviņas, dzērvenes, rozmarīna zariņu un sāli, cep 3 minūtes, tad liek vistas filejas un cep 8-10 minūtes no abām pusēm;
- Uz atsevišķas pannas liek sildīties kāpostus un silda 7-10 minūtes;
- Pasniedz abu veidu kāpostus kopā ar vistas filejām.