Receptes

Mūsu gardie produkti ir kā labs pamats Jūsu pavārmākslas improvizācijām!

Dzērvenēs cepta vistas fileja ar štovētiem kāpostiem!

Dzērvenēs cepta vistas fileja ar šķovētiem kāpostiem!

Dzērvenēs cepta vistas fileja ar štovētiem kāpostiem!

Laiks klāt svētku galdu – skaistu, gardu un svinīgu! Štovēti kāposti ir Ziemassvētku klasika, un tie ļoti labi saderēs ar vistas fileju un dzērvenēm!

Nepieciešams (4 personām):

  • 4 - 6 vidēji lielas vistas filejas
  • 4 - 5 ēdamkarotes dzērvenes
  • 1 rozmarīna zariņš
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 20 ml olīveļļa
  • Šķipsna sāls
  • 400 g Dimdiņi štovētie kāposti
  • 400 g Dimdiņi sarkanie štovētie kāposti

Pagatavošana:

  1. Uzsilda pannu ar olīveļļu, ķiploka daiviņas nomizo, pannā liek ķiploku daiviņas, dzērvenes, rozmarīna zariņu un sāli, cep 3 minūtes, tad liek vistas filejas un cep 8-10 minūtes no abām pusēm;
  2. Uz atsevišķas pannas liek sildīties kāpostus un silda 7-10 minūtes;
  3. Pasniedz abu veidu kāpostus kopā ar vistas filejām.
 
Tel: +371 64471317
E-pasts: info@dimdini.lv