Kimchi salātu tako ar vistas fileju!
Kimchi salātu tako ar vistas fileju!
Brīvdienās plānojas ciemiņi, un nezini ko gatavot? Izmēģini kimchi salātu tako – viegli, ātri un gardi!
Nepieciešams (4 personām):
- 200 g kimchi salāti
- 400 g vistas fileja
- 12 gab. tako laiviņas
- 2 avokado
- 60 g ķirštomāti
- 1 laims
- 100 g bezpiedevu jogurts
- 1 ēdamkarote sinepes
- Šķipsna citronpipari
- Šķipsna sāls, pipari
- Eļļa cepšanai
Pagatavošana:
- Uzkarsē pannu ar eļļu, vistas fileju sagriež nelielos gabalos un cep 8-12 minūtes. Pievieno citronpiparus un cep vēl 3-4 minūtes;
- Avokado nomizo, sagriež šķēlītēs, ķirštomātus pārgriež uz pusēm. Bļodā sajauc bezpiedevu jogurtu, sinepes, sāli, piparus un laima sulu;
- Tako laiviņās kārto kimchi salātus, vistas fileju, avokado, ķirštomātus, pārlej ar mērci un pasniedz.
Dzīvo ar garšu!