Biešu salāti ar kazas sieru un bumbiera šķēlītēm!
Biešu salāti ar kazas sieru un bumbiera šķēlītēm!
Klasiskās un gardās bietes ar jaunām garšām. Aicinām atklāt garšvielu pasauli un pagatavot biešu salātus ar kuminu. Turklāt kombinācija – bietes, kazas siers un kumins būs lielisks pārsteigums, un iemīlēsiet šo produktu saderību.
Nepieciešams (4. personām):
- 600 g ‘’Dimdiņi’’ tvaicētās bietes
- 100 g spinātu un rukolas lapiņas
- 150 g mīkstais kazas siers
- 1 – 2 bumbieri
- 40 g valrieksti
- Eļļa cepšanai
Mērcei:
- 50 ml olīveļļa
- 15 ml citrona sula
- ½ tējkarote malta kumina
- Šķipsna sāls
Pagatavošana:
- Uzkarsē pannu ar eļļu un liek cepties bietes, cep 8 – 10 minūtes uz vidēji lielas uguns. Spinātu un rukolas lapiņas nomazgā un nosusina, bumbieri sagriež plānās šķēlītēs, valriekstus nedaudz sadrupina. Sajauc visas mērces sastāvdaļas kopā;
- Bļodā vai uz šķīvja liek salātu lapiņas, tad kārto bietes, bumbieru šķēlītes, kazas sieru, pārlej ar mērci, pārber ar valriekstiem un pasniedz.
Veseli ēduši!