Načos čipsi ar marinētiem sīpoliem!
Načos čipsi ar marinētiem sīpoliem
Vasaras izskaņā, kad septembris vēl nedaudz lutina ar siltu laiku pagatavo ātro uzkodu – načos čipsus, ko baudīt kopā ar ģimeni.
Nepieciešams (4pers):
- 200 g Dimdiņi marinētie sīpoli
- 400 g Načos čipsi
- 200 g konservēta kukurūza
- 200 g Čederas siers
- 1 paprika
- sauja sakapāti zaļumi
Pagatavošana:
- Uzkarsē cepeškrāsni 180 grādus karstu, uzliek cepamo papīru un tad čipsus;
- Sieru sarīvē, papriku sagriež nelielos gabalos;
- Uz čipsiem liek sieru, papriku, kukurūzu un cep 10-15 minūtes;
Ņem ārā pa virsu liek sīpolus, sakapātos zaļumus un pasniedz.