Turku zirņu, kalē kāposta zupa!
Turku zirņu, kalē kāposta zupa!
Laiks papildināt klasisko zupu maltītes ar jaunām zupu idejām un garšām. Pagatavo vienkāršo (aizņem 10-15 minūtes) zupu, kuras sastāvā ir turku zirņi, kalē kāposts, olu nūdeles un nedaudz čili!
Nepieciešams (4 personām):
- 300 g Dimdiņu turku zirņi
- 3 kalē kāposta lapas
- 200 g olu nūdeles
- 1 tējkarote čili pārslas vai mērce, atkarīgs no asuma
- 2 l dārzeņu buljons
Pagatavošana:
Katlā lej buljonu vai verdošu ūdeni un pievieno buljona kubiņus. Kad buljons vārās pievieno turku zirņus, nelielos gabalos sagrieztu kalē kāpostu, olu nūdeles un čili. Vāra 7-10 minūtes un pasniedz!
Dzīvo ar garšu!