Receptes

Mūsu gardie produkti ir kā labs pamats Jūsu pavārmākslas improvizācijām!

Turku zirņu, kalē kāposta zupa!

Turku zirņu, kalē kāposta zupa!

Turku zirņu, kalē kāposta zupa!

Laiks papildināt klasisko zupu maltītes ar jaunām zupu idejām un garšām. Pagatavo vienkāršo (aizņem 10-15 minūtes) zupu, kuras sastāvā ir turku zirņi, kalē kāposts, olu nūdeles un nedaudz čili!

Nepieciešams (4 personām):

  • 300 g Dimdiņu turku zirņi
  • 3 kalē kāposta lapas
  • 200 g olu nūdeles
  • 1 tējkarote čili pārslas vai mērce, atkarīgs no asuma
  • 2 l dārzeņu buljons

Pagatavošana:

Katlā lej buljonu vai verdošu ūdeni un pievieno buljona kubiņus. Kad buljons vārās pievieno turku zirņus, nelielos gabalos sagrieztu kalē kāpostu, olu nūdeles un čili. Vāra 7-10 minūtes un pasniedz!

Dzīvo ar garšu!

 
Tel: +371 64471317
E-pasts: info@dimdini.lv