Stiprini imunitāti!
Uzlabo savu veselību ar skābētiem jeb fermentētiem produktiem!
Fermentēti kāposti, kimčī un citi dārzeņi ir kļuvuši par vienu no aizvadīto gadu populārākajiem produktiem veselīga dzīvesveida entuziastu vidū visā pasaulē. Taču latvieši jau izsenis ir atklājuši fermentācijas priekšrocības, piemēram, skābējot kāpostus, lai spētu tos ilgāk uzglabāt un varētu baudīt to lielisko garšu cauru gadu.
Ģimenes uzņēmums “Dimdiņi” produkti ir iemīļoti daudzās Latvijas ģimenēs jau vairāk nekā 25 gadus. Dimdiņos mēs apvienojam cieņu pret tradīcijām ar mūsdienīgu skatu, lai radītu tīru, veselīgu un garšīgu ēdienu. Mēs ticam, ka tam, ko ēdam ir milzīga nozīme, tādēļ rūpīgi strādājam, lai no katra dārzeņa saglabātu vērtīgāko.
Skābējot jeb fermentējot produktus neizmanto etiķi, bet ļauj produktiem pašiem dabīgi saskābt jeb fermentēties. Fermentētie produkti satur vairāk vērtīgo uzturvielu kā to sākotnējie produkti. Piemēram, labās baktērijas skābētajos kāpostos pavairo atsevišķu vitamīnu daudzumu - folskābi, B5, B12 un pat C vitamīnu. Uzņemot uzturvielas no fermentētiem dārzeņiem, tās labāk uzsūcas organismā. Fermentēti un šķiedrvielām bagāti ēdieni tā ir veselīguma un jaunības ēdienkarte! Fermentācijas procesā veidojas labās baktērijas jeb probiotiķi, kas
Viens no Dimdiņu jaunumiem veikalu plauktos ir korejiešu nacionālais ēdiens kimčī, kas pagatavots no fermentēta ķīnas kāposta, baltā redīsa un pikantām piedevām- ķiploka, ingvera, čili un zaļajiem lociņiem. Kimčī sastāvā ir daudz vērtīgu uzturvielu, kas pozitīvi ietekmē organismu un uzlabo pašsajūtu. Kā lietot fermentētus produktus? Uztura speciālisti rekomendē ik dienu uzņemt vienu saujas lieluma porciju fermentētu produktu. Tie palīdz gremošanai pārstrādāt arī citu pārtiku. Pievieno fermentētus produktus sālātiem, sviestmaizēm, mūsdienīgām pusdienu bļodām vai baudi tīrā veidā! Iekļauj fermentētus produktus savā ikdienas ēdienkartē un baudi lielisku
|