Receptes

Mūsu gardie produkti ir kā labs pamats Jūsu pavārmākslas improvizācijām!

Mēneša recepte

Karstie kale salāti ar ķiršu tomātiem un ciedru riekstiem

4 personām               
Gatavošanas laiks: 20 minūtes

Sastāvdaļas:
2 buntītes kale kāposti           
300g Ķiršu tomātui pārgriezti uz pusēm
1 liels sīpols rupji sakapāts       
Itāļu garšvielas
3 ķiploka daiviņas sakapātas       
Olīveļļa
100 g ciedru rieksti               
Zaļumi (baziliks, timiāns, pētersīļi)

Gatavošana:
Karstā pannā ielej olīveļļu, ieliek sīpolus, ķiplokus un kale kāpostus, sagrieztus 6– 10 cm gabalos. Pasautē 10 minūtes. Pievieno ķiršu tomātus un garšvielas, un pasautē vēl 5 minūtes. Uzkaisa zaļumus un apgrauzdētus ciedru riekstus. Servē karstus. Sarīvēts cietais siers, uzkaisīts par virsu, padara salātus vēl garšīgākus. Baudiet īstu Itālijas garšu Lavijā!

Šo recepti iesakām pagatavot no:

Kale kāposti

Ķiršu tomātiņi

Olīv eļļa

Ciedru rieksti

Sīpols

Ķiploki

Itālijas garšvielas