Karstie kale salāti ar ķiršu tomātiem un ciedru riekstiem
4 personām
Gatavošanas laiks: 20 minūtes
Sastāvdaļas:
2 buntītes kale kāposti
300g Ķiršu tomātui pārgriezti uz pusēm
1 liels sīpols rupji sakapāts
Itāļu garšvielas
3 ķiploka daiviņas sakapātas
Olīveļļa
100 g ciedru rieksti
Zaļumi (baziliks, timiāns, pētersīļi)
Gatavošana:
Karstā pannā ielej olīveļļu, ieliek sīpolus, ķiplokus un kale kāpostus, sagrieztus 6– 10 cm gabalos. Pasautē 10 minūtes. Pievieno ķiršu tomātus un garšvielas, un pasautē vēl 5 minūtes. Uzkaisa zaļumus un apgrauzdētus ciedru riekstus. Servē karstus. Sarīvēts cietais siers, uzkaisīts par virsu, padara salātus vēl garšīgākus. Baudiet īstu Itālijas garšu Lavijā!