Receptes

Mūsu gardie produkti ir kā labs pamats Jūsu pavārmākslas improvizācijām!

Biešu aukstā zupa ar paipalu olām!

Biešu aukstā zupa ar paipalu olām!

Biešu aukstā zupa ar paipalu olām! Lai sākas vasara, un siltajam laikam ļoti piestāv aukstā zupa. Iesakām gatavot lielu bļodu ar zupu, jo tā no galda pazudīs nemanot!   Nepieciešams (4-6 personām): 700 g Dimdiņu aukstās zupas bietes 4-6 īsie, lauku gurķi Sauja sakapātu zaļumu (dilles, loki, spināti) 3-4 vārīti kartupeļi (pēc vēlēšanās) 12 paipalu olas 5l kefīrs 1 tējkarote sinepes Šķipsna sāls Pagatavošana: Aukstā ūdenī liek paipalu olas un vāra, kopš ūdens vārīšanās brīža 5-7 minūtes, noloba, sagriež uz pusēm; Lielā bļodā sajauc bietes, zaļumus, mazos gabalos sagrieztus kartupeļus gurķi, kas nomizots un sagriezts mazos gabalos; Kefīru sajauc ar sinepēm, sāli, pipariem un pārlej bļodas saturam, samaisa. Zupu lej mazākos trauciņos, pasniedz pāri liekot paipa...

Pusdienu bļoda ar kimchi salātiem!

Pusdienu bļoda ar kimchi salātiem!

Pusdienu bļoda ar kimchi salātiem! Vai esi mēģinājis jaunos Dimdiņi fermentētos kimchi? Tie satur daudz C vitamīnu, kas veicina un uzlabo imūnsistēmas darbību. Iekļauj maltītē šos vērtīgos kimchi salātus un izmēģini gardo pusdienu bļodas recepti. Nepieciešams (4 personām): 300 g Dimdiņi fermentēti kimchi 3 saldie kartupeļi 200 g šampinjoni 100 g stikla nūdeles 150 g sarkanie redīsi Eļļa cepšanai šķipsna sāls, pipari Sinepju mērcei: 1 ēdamkarote franču sinepes 100 g bezpiedevu jogurts 20 ml citronu sula Šķipsna sāls, pipari Pagatavošana: Saldos kartupeļus nomizo un sagriež nelielās daiviņās, šampinjonus nomazgā un sagriež četrās daļās, redīsus pārgriež uz pusēm Saldo kartupeli liek verdošā ūdenī un vāra līdz mīksts, šampinjonus cep uzkarsētā pannā ar eļļu,...

Kimchi salātu tako ar vistas fileju!

Kimchi salātu tako ar vistas fileju!

Kimchi salātu tako ar vistas fileju! Brīvdienās plānojas ciemiņi, un nezini ko gatavot? Izmēģini kimchi salātu tako – viegli, ātri un gardi! Nepieciešams (4 personām): 200 g kimchi salāti 400 g vistas fileja 12 gab. tako laiviņas 2 avokado 60 g ķirštomāti 1 laims 100 g bezpiedevu jogurts 1 ēdamkarote sinepes Šķipsna citronpipari Šķipsna sāls, pipari Eļļa cepšanai Pagatavošana: Uzkarsē pannu ar eļļu, vistas fileju sagriež nelielos gabalos un cep 8-12 minūtes. Pievieno citronpiparus un cep vēl 3-4 minūtes; Avokado nomizo, sagriež šķēlītēs, ķirštomātus pārgriež uz pusēm. Bļodā sajauc bezpiedevu jogurtu, sinepes, sāli, piparus un laima sulu; Tako laiviņās kārto kimchi salātus, vistas fileju, avokado, ķirštomātus, pārlej ar mērci un pasniedz. Dzīvo ...

Vinegrets!

Vinegrets

Kārijas kas atsvaidzinošs?   Pagatavošanas laiks: 1h un 20min   Nepieciešams: 850g kāposti "Spicie",  3 vārīti kartupeļi,  2 vārīti burkāni,  5 vārītas bietes,  1 sīpols,  150g mazsālīti gurķi,  eļļa,  cukurs, sāls.    Pagatavošana: Visus dārzeņus sagriež kubiciņos, pievieno Spicos kāpostus, eļļu, sāli, cukuru pēc garšas un visu samaisa. Ļauj ievilkties 1 stundu, lai visi dārzeņi iekrāsojas sarkani. Labu apetīti!

Skābētu kāpostu zupa!

Skābētu kāpostu zupa ar mednieku desiņām, seleriju, burkāniem!

Skābētu kāpostu zupa ar mednieku desiņām, seleriju, burkāniem! Pavasaris jau klauvē pie durvīm, taču ziema arī nesteidz atkāpties. Šajā laikā īpaši jāsaudzē veselība un jāuzņem vitamīni – kā lielisku, sildošu maltīti piedāvājam skābu kāpostu zupu. Nepieciešams (4 personām): 500 g skābi kāposti ar burkāniem 3 burkāni 2 sarkanie sīpoli 3 – 4 selerijas kāti 80 g miežu grūbas – 2 h izmērcētas ūdenī 300 – 400 g mednieku desiņas 2 – 3 l ūdens Eļļa cepšanai šķipsna sāls, pipari skābs krējums pasniegšanai Pagatavošana: Burkānus, sīpolus nomizo, sagriež nelielos gabalos. Katliņā ielej eļļu un liek cepties sīpolus un burkānus, cep 8 – 10 minūtes, tad pārlej ūdeni un ļauj vārīties 10 – 15 minūtes. Mednieku desiņas sagriež rip...

 
Tel: +371 64471317
E-pasts: info@dimdini.lv